Csapatépítés
Szeretne a kollégákkal, munkatársakkal, barátokkal a mindennapi mókuskerékből egy kicsit kiszabadulni és valami különlegeset csinálni?

Szívesen javaslunk a csapat számára egyedi sétarepülési ajánlatokat, kimondottan csoportra összeállítva. Kívánságra és előre leegyeztetve akár cége logójával ellátott repülőjegyet vagy maradandó emlékként egyedi pólókat is tudunk repülésük emlékére készíteni.

Taxirepülés
El kell jutnia gyorsan A-ból B-be? Esetleg a célállomáson néhány órás megbeszélése van és utána vissza kell időben térnie az indulási célba?

Semmi probléma! Számtalan lehetőség van már hazánkban is, hogy vagy a célállomáson vagy annak közelében található repülőtéren leszállhassunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek ebben!

Egyedi sétarepülési lehetőségek
Szeretné megtekinteni a lakóhelyét, házát madártávlatból?

Segítünk Önnek egyedileg összeállítani útvonalát. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (+36 30 496 0233, +36 30 216 5672) vagy írjon e-mailt (booking@aviado.hu) e-mail címre. Szívesen megadjuk egyedi ajánlatunkat!

Szeretné kipróbálni milyen érzés, ha ön irányítja a gépet?
Lehetősége van egy 60 perces útvonal keretében saját kézbe venni az repülőgép irányítását. Szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező vadászpilóta segít Önnek, hogy ezt megtehesse. Betekintést ad a repülés bonyolult technikai részleteibe, elmagyarázza a légtérrel kapcsolatos tudnivalókat vagy bevezeti az aerodinamika bonyolult világába.  És ha kedvet kap, hogy Ön is pilóta legyen és egyedül is élvezhesse a szárnyalást, segítünk Önnek, hogy álma valóra válhasson!